2005.11.16-12.05 Ázsia
Nászutas kalandozások

A nagy utazas
Rohanas, orom, konnyek, korrupcio
Angkor
Siem Reap es kornyeke
A fovaros - Phnom Penh
Reppenes Kuala Lumpurba
Kulala Lumpur fellol le es lerrol fel
Irany a dzsungel
Az esoerdo melyen
Vissza az egigero kukoricakhoz
Hat Yai, Surat Thani (hasmenes?)
Kimaradt, de kozben eszembe jutott
Ko Pha Ngan, tenger, palmafak
Szaguldas, tengerpart, gyumolcs-shakek
Welcome to paradise
Ko Tao-i lotyoges
Assetom, hany filmet lattunk
Vasarlas mindhalalig
Utolso nap. Bruhuhuuu
2005.11.30 Izgalmas fejlemenyek

Megint kolcsonoztunk egy motorbajkot. Ez talan meg jobb volt, mint az elozo.

Eloszor elefant treck-en voltunk. Egy oracskat ucsorogtunk egy ormanyos hatan, mikozben bajarta velunk a kornyezo erdot. Kellemes hasizom gyakorlat volt:) Jo kis lejtokon tud felmaszni ez a zelefant allat. Es mekkorat tud fingani! Aztan Nomi megetette a kiselefantot banannal.

Utanna egy vizesest latogattunk meg. Ez a vizeses mindenhonnan ketszaz meterre volt. Legalabbis a tablak szerint. Volt vagy 4-5 tabla egymas utan, de a vizeses mindig 200meterre volt jelolve. A tobbi jelzett helynek valtoztak a tavolsagai, csak a vizesesnek nem. Felmasztunk egy jo kis kilatora, csurom vizesre izzadtunk. Aztan vissza uton kerestunk egy nyugis helyet a nagy kovek kozott csobogo hol vizeses, hol patakban es furodtunk egy jot. Remek elmeny volt, a viz jol fel is frissitett.

Aztan kaja, es mentunk a sziget deli reszere. A faluban kicsit bolyongtunk, mert eleg benan van itt jelolve minden, raadasul az egyetlen fobb ut kozepen egy oriasi sartenger, felmeter m ely pocsolya terjeszkedett. Megprobaltuk megkerulni, valamilyen kissebb utcaban. Egy jo kis sikatorba keveredtunk, onnan kellett kiterni a foutra. Nagy volt a forgalom, meg az unalom, ezert megmutattuk a helyieknek, hogyan kell tenyerrel fekezni. Egesz ido alatt, ahol gyorsan is mentunk, vigyaztunk, mint a fene, egy egy pucu kis kanyarban, egyszercsak a veletlenek osszejatszottak ellenunk, beborult az eg es, sirtak az angyalok, mi pedig megcsusztunk a porban es tenyeren, terden landoltunk. Szerencsere csak vagy tizzel mentunk, ezert nominak csak a tenyeren volt egy kis karcolas, nekem meg uj bor lesz a terdemen, meg a tenyerem sarkaban:) Felpattantunk, korbeneztunk, meghajoltunk a korbenulo arus venasszonyoknak es kis szarakodas utan visszarobogtunk a faluba a patikaba venni fertotlenitot es egy kis kotszert.

Az estet aztan filmnezessel es olvasassal toltottuk. Benyomtunk egy pizzat es egy csoki, bananos, nyami palacsintat. Meg persze gyumolcsitalokat. Ja, Nomi meg egy Heinekent is benyomott.

Amugy a leeses csakis mero szolidaritasbol tortent, hogy Zsoltiek ne mondjak, hogy mi elsore itt frajerkodni akarunk es le sem estunk:)

Most csak igy sietosen, ma (1.12.2005) utazunk a kovetkezo szigetre, Ko Tao-ra. Onnan, vagy Bangkokbol majd meg jelentkezunk.